Η ιστοσελίδα deyaha.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

Τελευταία Νέα - Ανακοινώσεις

 • 15η /2021 Τακτική Συνεδρίαση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (Τηλεδιάσκεψη)

  15η /2021 Τακτική Συνεδρίαση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (Τηλεδιάσκεψη)


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/10/2021

   15η /2021 ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ)  Πέμπτη, 30/09/2021 ώρα: 19:00 μ.μ. (οπτικοακουστικό υλικό στο τέλος της σελίδας)     Α. Ανακοινώσεις – Αναφορές-Ενημερώσεις:   1. Ενημέρωση για επιβολή Πρόστιμου στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. 2. Ενημέρωση (ετήσια) για βλάβες και επισκευές υποβρυχίων. 3. Εμβολιασμός - Covid 19.    Β. Θέμα εκτός Ημερήσιας Διαταξης: «Αίτημα για λήψη απόφασης από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. περί νομικής εκπροσώπησής της από τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Χαλκηδόνας, αναφορικά με την Προσφυγή με αρ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2021 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2021 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/10/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2021 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, ειδικότητας ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών.   Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: απο 16-10-2021 έως και 29-10-2021 Σχετικά συνημμενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΣΟΧ 1_2021 _Ω18ΓΟΚ6Ρ-ΚΓΛ.pdf ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ-1-10-06-2021.doc ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΟΧ 2 ΔΕ ΥΕ.doc Πρακτικό αναρτησης-τοιχοκολλησης της Ανακοινωσης ΣΟΧ _2021 της ΔΕΥΑΧ.pdf    

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/09/2021

     ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ότι αύριο 24/09/2021 ημέρα Παρασκευή, στην Κοινότητα Κουφαλίων , θα γίνει διακοπή υδροδότησης λόγω αποκατάστασης βλάβης επί της οδού Μακεδονίας και δυτικά και συγκεκριμένα στις οδούς Αθηνάς, Σωκράτους , Πλάτωνος έως και Τζιβαροπούλου. Η διακοπή θα σημειωθεί λόγω προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης  βλάβης από τις 8.00΄ πμ έως το πέρας των εργασιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.                                                                                                                                                                                                                                                                              

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 07-09-2021, ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ , ΚΑΣΤΑΝΑ & ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 07-09-2021, ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ , ΚΑΣΤΑΝΑ & ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/09/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές των Δημοτικών Κοινοτήτων ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΣΤΑΝΑ και ΑΚΡΟΠΟΤΑΝΟΥ, ότι αύριο 07/09/2021, ημέρα Τρίτη, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης από τις 8:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. περίπου, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων παραγωγής νερού, από την ΔΕΔΔΗΕ. Παρακαλούνται οι δημότες – κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών να φροντίσουν για την αποθήκευση νερού από σήμερα Δευτέρα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/08/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Δημ. Κοινότητας Ξηροχωρίου, ότι η διακοπή νερού που σημειώθηκε χθες το βράδυ, προήλθε από βλάβη σε γεώτρηση. Μετά την αποκατάσταση της σήμερα 04/08/2021 ημέρα Τετάρτη, παρουσιάστηκε νέα διακοπή στην υδροδότηση προς την Κοινότητα, που  οφείλεται σε βλάβη (καμένος μετασχηματιστής) του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ.Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται εις την περιοχή προς αποκατάσταση της βλάβης. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Ξηροχωρίου έως ότου

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΑΔΕΝΔΡΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΑΔΕΝΔΡΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Δημ. Κοινότητας Αδένδρου, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 01/07/2021, ημέρα Πέμπτη, οφείλεται σε βλάβη του δικτύου της ΕΥΑΘ ΑΕ. Tο συνεργείο της ΕΥΑΘ ΑΕ βρίσκεται εις την περιοχή προς αποκατάσταση της βλάβης. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Αδένδρου έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό. Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ , ΚΑΣΤΑΝΑ & ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ , ΚΑΣΤΑΝΑ & ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές των Δημ. Κοινοτήτων ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΚΑΣΤΑΝΑ και ΑΚΡΟΠΟΤΑΝΟΥ, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται από χθες το βράδυ, οφείλεται σε βλάβη του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έως τις 02.30΄ η ώρα περίπου σε συνεργασία με συνεργείο της ΔΕΥΑΧ κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να εντοπίσει την βλάβη με έλεγχο σε μήκος δικτύου αρκετών χιλιομέτρων αλλά δεν κατέστη δυνατόν, με το πρώτο φως της ημέρας συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ θα

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές των Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία ότι στις 23/06/2021 ημέρα Τετάρτη , θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης από τις 09:00π.μ. έως τις 03:00μ.μ. περίπου. Η διακοπή θα σημειωθεί λόγω έκτακτων εργασιών στα αντλιοστάσια της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων των Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                                                                                                                                                                        

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας Αδένδρου ότι στις 22/06/2021 ημέρα Τρίτη , θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης από τις 09:00π.μ. έως τις 04:00μ.μ. περίπου. Η διακοπή θα σημειωθεί λόγω έκτακτων εργασιών στα αντλιοστάσια της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Κοινότητας Αδένδρου   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Δημ. Κοινότητας Κουφαλίων, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 12/06/2021, ημέρα Σάββατο στις εργατικές κατοικίες καθώς και στην επέκταση , οφείλεται σε βλάβη του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται εις την περιοχή προς αποκατάσταση της βλάβης. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Κουφαλίων έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό. Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • 1