Η ιστοσελίδα deyaha.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

Τελευταία Νέα - Ανακοινώσεις

 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΑΔΕΝΔΡΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΑΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΑΔΕΝΔΡΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Δημ. Κοινότητας Αδένδρου, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 01/07/2021, ημέρα Πέμπτη, οφείλεται σε βλάβη του δικτύου της ΕΥΑΘ ΑΕ. Tο συνεργείο της ΕΥΑΘ ΑΕ βρίσκεται εις την περιοχή προς αποκατάσταση της βλάβης. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Αδένδρου έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό. Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ , ΚΑΣΤΑΝΑ & ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ , ΚΑΣΤΑΝΑ & ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές των Δημ. Κοινοτήτων ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΚΑΣΤΑΝΑ και ΑΚΡΟΠΟΤΑΝΟΥ, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται από χθες το βράδυ, οφείλεται σε βλάβη του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έως τις 02.30΄ η ώρα περίπου σε συνεργασία με συνεργείο της ΔΕΥΑΧ κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να εντοπίσει την βλάβη με έλεγχο σε μήκος δικτύου αρκετών χιλιομέτρων αλλά δεν κατέστη δυνατόν, με το πρώτο φως της ημέρας συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ θα

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές των Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία ότι στις 23/06/2021 ημέρα Τετάρτη , θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης από τις 09:00π.μ. έως τις 03:00μ.μ. περίπου. Η διακοπή θα σημειωθεί λόγω έκτακτων εργασιών στα αντλιοστάσια της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων των Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                                                                                                                                                                        

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας Αδένδρου ότι στις 22/06/2021 ημέρα Τρίτη , θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης από τις 09:00π.μ. έως τις 04:00μ.μ. περίπου. Η διακοπή θα σημειωθεί λόγω έκτακτων εργασιών στα αντλιοστάσια της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Κοινότητας Αδένδρου   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Δημ. Κοινότητας Κουφαλίων, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 12/06/2021, ημέρα Σάββατο στις εργατικές κατοικίες καθώς και στην επέκταση , οφείλεται σε βλάβη του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται εις την περιοχή προς αποκατάσταση της βλάβης. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Κουφαλίων έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό. Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Σε φάση αναδιάρθρωσης οι ΔΕΥΑ – Ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκης μιλάει στο TheCaller WEB TV

  Σε φάση αναδιάρθρωσης οι ΔΕΥΑ – Ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκης μιλάει στο TheCaller WEB TV


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/06/2021
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται αυτή τη στιγμή, σήμερα 03/06/2021, ημέρα Πέμπτη, οφείλεται σε έκτακτη βλάβη κεντρικού αγωγού. Συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. είναι ήδη στο σημείο της βλάβης για την αποκατάστασή της. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ 01-06-2021,ΣΤΙΣ Δ.Κ. Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ 02-06-2021.

  ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ 01-06-2021,ΣΤΙΣ Δ.Κ. Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ 02-06-2021.


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές των Δημ. Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία ότι σήμερα 01/06/2021 ημέρα Τρίτη ,δεν θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις Δ.Κ. Μ. Μοναστηρίου & Λουδία, λόγω αναστολής εργασιών από την Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.             Η διακοπή  υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 02-06-2021 από τις 09:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ., λόγω εργασιών σε αντλιοστάσιο της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.   Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων των Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗ Δ.Κ. ΓΕΦΥΡΑΣ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗ Δ.Κ. ΓΕΦΥΡΑΣ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Δημ. Κοινότητας Γέφυρας, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 01/06/2021, ημέρα Τρίτη, οφείλεται σε βλάβη αγωγού, που προκλήθηκε από τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις ιδιωτικές παροχές του δικτύου αποχέτευσης. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Γέφυρας έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό.   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΛΟΥΔΙΑ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/06/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές των Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία ότι σήμερα 01/06/2021 ημέρα Τρίτη ,θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης από τις 09:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ. Η διακοπή θα σημειωθεί λόγω έκτακτων εργασιών σε αντλιοστάσιο της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων των Κοινοτήτων Μ. Μοναστηρίου και Λουδία   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • 1