Η ιστοσελίδα deyaha.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

Τελευταία Νέα - Ανακοινώσεις

 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/05/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ H ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας Ν. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα,12/05/2021, ημέρα Τετάρτη, σε τμήμα της Κοινότητας οφείλεται σε έκτακτη βλάβη αγωγού που προκάλεσε ο εργολάβος ΑΕΡΙΟΥ λόγω εργασιών εκσκαφής (οδός 28ης Οκτωβρίου). Η διακοπή θα επηρεάσει μέρος των παρακείμενων οδών και θα διαρκέσει μέχρι το πέρας των εργασιών. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Ν.ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό.            

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/04/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας ότι λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε κεντρικό αγωγό έχει σημειωθεί διακοπή νερού στη Δ.Κ. Παρθενίου. Συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται στο σημείο για την αποκατάστασή της. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Παρθενίου έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό.   Με εκτίμηση από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Παγκόσμια Ημέρα Νερού - 22 Μαρτίου 2021

  Παγκόσμια Ημέρα Νερού - 22 Μαρτίου 2021


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/03/2021

    Η Παγκόσμια Ημέρα του Νερού γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου, που ιδρύθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992 ως αναπόσπαστο μέρος των οδηγιών της Ατζέντας 21, που εγκρίθηκαν από τη Διάσκεψη του Ρίο για την αειφόρο ανάπτυξη (1992) για να εστιάσουν την προσοχή στη σημασία αυτού του φυσικού περιουσιακού στοιχείου και να υπενθυμίσουν την ανάγκη για τη χρήση του με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Κάθε χρόνο το UN-Water, ο συντονιστικός φορέας μεταξύ των Οργανισμών των

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/03/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας ότι λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε κεντρικό αγωγό έχει σημειωθεί διακοπή νερού στη Δ.Κ. Προχώματος. Συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται στο σημείο για την αποκατάστασή της. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Προχώματος έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό.                                                                                                                                                                         Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΓΕΦΥΡΑΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΓΕΦΥΡΑΣ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας ότι λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε κεντρικό αγωγό έχει σημειωθεί διακοπή νερού στη Δ.Κ. Γέφυρας. Συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται στο σημείο για την αποκατάστασή της. Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων της Δ.Κ. Γέφυρας έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό.                                                                                                                                                                         Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 & 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 & 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/03/2021

  Ανακοινώνεται απο την Δ.Ε.Υ.Α.Χ., οτι το υποκατάστημά της στην Δ.Κ. Αγίου Αθανασίου θα παραμείνει κλειστο στις 9 & 10 Μαρτίου 2021, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, για υπηρεσιακούς λόγους.  

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2021

  Η ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας ότι λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στην κεντρική γεώτρηση « ΠΕΛΛΑ» στα Κουφάλια, που τροφοδοτεί με νερό τον οικισμό Κουφαλίων, θα σημειωθεί διακοπή νερού στις εργατικές κατοικίες και στην επέκταση. Παρακαλούνται οι συνδημότες μας για τη συνετή χρήση νερού μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. Η ΔΕΥΑΧ ζητά την κατανόηση και υπομονή των κατοίκων των Κουφαλίων, έως ότου λυθεί το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό.   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ TO ΕΤΟΣ 2020 ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ TO ΕΤΟΣ 2020 ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Χ.


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/02/2021

  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Χαλκηδόνος, Λαμβάνοντας υπόψη την υπ'αριθμ. 19/2021 απόφαση (ΑΔΑΜ 21REQ008185983- ΑΔΑ ΩΘΕΔΟΚ6Ρ-240) του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Χ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους ορκωτούς ελεγκτές-λογιστές κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 18 του Ν.1069/1980 όπως ισχύει σήμερα, να υποβάλλουν έγγραφες σφραγισμένες οικονομικές προσφορές στη Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Χαλκηδόνος για τη διενέργεια τακτικού διαχειριστικού ελέγχου αυτής, για το έτος 2020 (τελικά παραδοτέα μια (1) έκθεση ελέγχου). Δικαιούχοι συμμετοχής μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

  ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/02/2021

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  H Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ότι, η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 15/2/2021 ημέρα Δευτέρα σε τμήμα της Κοινότητας, από την Λεωφόρο Αθηνών και προς νότια, οφείλεται σε έκτακτη βλάβη αγωγού. Τα συνεργεία βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται για την αποκατάστασή της η οποία θα διαρκέσει έως το πέρας των εργασιών. Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.   Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΣΤΑΝΑ, ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ


  Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/02/2021

  Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκηδόνος, ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας, κατοίκους Προχώματος,Καστανά και Ακροποτάμου, ότι λόγω βλάβης στα αντλιοστάσια, έχει διακοπεί η υδροδότηση σήμερα ημέρα Κυριακή, 14-02-2021.  Τα συνεργεία βρίσκονται ήδη στο σημείο από τις πρώτες πρωινές ωρες και επιχειρούν την αποκατάστασή της. Θα υπάρξει υδροδότηση  εως τις 11:00 π.μ. περίπου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.                                                                                                                                                                         Από την Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • 1