Η ιστοσελίδα deyaha.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

Δήλωση Προσβασιμότητας


Γενικά πλαίσια

Η Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος έχει επενδύσει σημαντικό όγκο πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός της θα είναι ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στην ιστοσελίδας της Δ.Ε.Υ.Α.Χ

Η ιστοσελίδας της Δ.Ε.Υ.Α.Χαλκηδόνος καθιστά διαθέσιμο το widget UserWay Accessibility Widget που τροφοδοτείται από ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο deyaha.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας στην deyaha.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να εμφανιστεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χαλκηδόνος συνεχίζει τις προσπάθειές της και βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας deyaha.gr και των υπηρεσιών της με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και εύκολη πλοήγηση για όλους μας, ακόμη και αν διαθέτουμε κάποια αναπηρία.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο της deyaha.gr, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε τεχνική προσωρινή αδυναμία ή να μην έχει βρεθεί ή να έχει προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογικά, λύση.

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στη ιστοσελίδα deyaha.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες και ημέρες όπως περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. 

Στοιχεία επικοινωνίας

Η έδρα της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος βρίσκεται στη διεύθυνσή, Τέρμα Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 57007, Χαλκηδόνα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικώς στην παραπάνω διεύθυνση, με email στο halkidona@deyaha.gr ή τηλεφωνικά 23910211113.