Η ιστοσελίδα deyaha.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

5η/2022 ΕΚΤΑΚΤΗ –ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

5η/2022 ΕΚΤΑΚΤΗ –ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 (Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31/05/2022 από 12.00΄ μ.μ. έως 17.30΄μ.μ. μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

α/α

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΑΠΟΝΤΕΣ

1

Πιτίκης Ευστράτιος (Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Χ.)

Μπόσκογλου Γνωστοθέα (Δημ.Σύμβουλος μειοψηφίας)

2

Στεργιάδης Απόστολος (Αντιπρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

Κορώνας Κωνσταντίνος-(Δημ.Σύμβ μειοψηφίας)

3

Μπίκος Βασίλειος(Δημ.Σύμβουλος πλειοψηφίας)

Βλαχάκη Μαρία (Δημ.Σύμβουλος μειοψηφίας)

4

Κωστοπούλου Μαρία(Δημ.Σύμβ. πλειοψηφίας)

Παραλυκίδης Νικόλαος (εκπρόσωπος του φορέα

5

Βαϊνάς Ζήσης (Δημ.Σύμβ. πλειοψηφίας)

ΣΥ.ΔΡΟ.ΠΕ. Κουφαλίων)

6

Μηλίδης Παναγιώτης (εκπρόσωπος εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

 

7

Βαρδαλής Δημήτριος (δημότης που έχει πείρα και

 

 

γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης)

Δεν υπέβαλλαν την ψήφο τους αν και καλέστηκαν νόμιμα

 

Α. Ανακοινώσεις – Αναφορές: Δεν υπήρχαν

Β. Θέματα ημερησίας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 19/2022 μελέτης για την "Προμήθεια Διαφόρων Αναλώσιμων Υλικών και Μικρών Εργαλείων Χειρός" έτους 2022 της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και διάθεση πιστώσεων»

Εισηγητής: κος Καράμπας Φώτιος –Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

ΘΕΜΑ 2ο : «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 20/2022 μελέτης για την " Χωματουργικές Εργασίες Αποκατάστασης Βλαβών Δικτύων -Οδοστρωμάτων και Πεζοδρομίων ΔΕ Κουφαλίων-Χαλκηδόνας " έτους 2022 της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και διάθεση πιστώσεων»

Εισηγητής: κος Καράμπας Φώτιος –Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

ΘΕΜΑ 3ο : «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 21/2022 μελέτης για την " Χωματουργικές Εργασίες Αποκατάστασης Βλαβών Δικτύων -Οδοστρωμάτων και Πεζοδρομίων ΔΕ Αγίου Αθανασίου " έτους 2022 της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και διάθεση πιστώσεων»

Εισηγητής: κος Καράμπας Φώτιος –Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 

Το κατεπείγον της Συνεδρίασης συνέστησε  το γεγονός ότι η φύση των τριών (3) θεμάτων είναι πράγματι κατεπείγουσα, μιας και :

Για τα θέματα 1,2, & 3 πρέπει το συντομότερο να προβεί η Επιχείρηση σε αναθέσεις για την εύρυθμη λειτουργία της  για την κάλυψη αναγκών της ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος

Διευκρινίστηκε ότι η ψήφος των μελών πρέπει να λάβει χώρα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το χρονικό διάστημα που ορίζεται στην πρόσκληση. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα ληφθεί υπόψη.

 

Ακολουθεί πινακας με τις ψηφους και τις θέσεις των μελών ανά θέμα , όπως αυτές συλλέχθηκαν από το mail της Εδρας της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.: