Η ιστοσελίδα deyaha.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

7η/2022 Τακτική Δια Ζώσης Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

7η/2022 Τακτική Δια Ζώσης Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Πραγματοποιηθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 & ώρα 20:00 μ.μ., στην Δημοτική Κοινότητα «Κουφάλια»,

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος.

Σας ενημερώνουμε ότι το βίντεο της 7ης/2022 Τακτικής δια ζώσης συνεδρίασης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.,  για τεχνικούς λόγους, έχει ευκρίνεια (εικόνα και ήχο) μόνο στην αρχή της συνεδρίασης και για την ακρίβεια μόνο για μία (1) ώρα και δεκαέξι (16) λεπτά. Από την στιγμή εκείνη και έως το τέλος της συνεδρίασης (συνολική διάρκεια βίντεο:2:49:24) η εικόνα και ο ήχος είναι "κολλημένη". Στην 1 ώρα και 16 λεπτά έχουν καταγραφεί όσα συζητήθηκαν πριν το 1ο από τα 8 θέματα της Ημερήσιας διάταξης και η αρχή του 1ου θέματος.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης ειναι τα παρακάτω:

ΘΕΜΑ 1o: «Λήψη απόφασης σε πρόταση συμβιβασμού που υπέβαλαν εργαζόμενοι (Α.μεΑ.) της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.»

ΘΕΜΑ 2ο: «Ορισμός επιτροπής για την επιλογή προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), σύμφωνα με την ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2022 της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκηδόνος (διαδικασία ΑΣΕΠ)»

ΘΕΜΑ 3ο: «Ορισμός μελών κοινής επιτροπής παρακολούθησης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ για τα έργα: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» και «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» της Πράξης με τίτλο "Κατασκευή και ολοκλήρωση δικτύων αποχέτευσης σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Αθανασίου Δήμου Χαλκηδόνος"».

ΘΕΜΑ 4ο: «Έγκριση παραλαβής της Μελέτης με τίτλο: «Εκπόνηση της Μελέτης των Τευχών Δημοπράτησης για την Αντικατάσταση (ανόρυξη) Υδρευτικής Γεώτρησης στην Κοινότητα Αγχιάλου του Δήμου Χαλκηδόνος»

ΘΕΜΑ 5ο: «Λήψη απόφασης για πρόσληψη των υποδειχθέντων από την Δ.ΥΠ.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.) ανέργων στο πλαίσιο του προγράμματος "ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 10.000 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 55-67 ΕΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ"»

ΘΕΜΑ 6ο: «Έγκριση του υπ’ αριθμ. πρωτ. 3278/08-07-2022 πρακτικού επιτροπής ενστάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (Νο 04/2022)»

ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση γενομένων δαπανών μηνών Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου 2022»

ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση χρηματικών καταλόγων Α΄ τετραμήνου 2022 της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.»